ראש אולפנא

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 10/10/16 18:11 ח בתשרי התשעז

שאלה

אם יש מצב מסויים ואי אפשר אחרת מותר לשלוח לראש אולפנא הודעה ואגב הוא אף פעם לר הסביר בפירוש שאסור... וזה משהו די חשוב... וגם שהוא לא מהראשי אולפנות שכל היום במשרד הוא כן מסתובב ומדבר עם תלמידות ככה שנראה לי שזה יותר צנוע בהודעה...

וגם האם זה באמת בסדר שיהיה רב לראש אולפנא ומורים בנים לבנות אחרי הכל זה לא המצב האידיאלי... וגם בעיקרון מעל גיל מסויים קצת קשה לחנך בנאדם..

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כל איש חינוך מעוניין מאוד בקשר עם החניכים\חניכות
אני בטוח שראש אולפנא ישמח מאוד לקבל ממך הודעה שיש בה משהו חשוב.
באותה מידה את יכולה לבקש לשוחח אתו או לשלוח לו מכתב או מייל.

אני חושב שאין כל בעיה שיהיו מורים לבנות, אנשים רציניים שמעוניינים רק ללמד ולחנך.