בקשת סליחה

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 10/10/16 16:00 ח בתשרי התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייב להודות שאינני אדם דתי, אך עם בוא יום כיפור אני חש מחויבות לבקש סליחות. ברצוני לשאול לגבי סליחה אחת מיוחדת וחשובה, שאינני יודע כיצד לבקש.

אני מעוניין לבקש סליחה ממי שהייתה בת זוג שלי וכבר מזה תקופה נפרדנו. אינני רוצה ליצור קשר עמה משום שהחלטתי שהניתוק ממנה הוא הדבר הנכון עבורי, וכל יצירת קשר איתה עושה לי רע.החלטנו גם היא וגם אני שאנחנו מתנתקים באופן מוחלט אחד מהשני.

השאלה שלי אליך כבוד הרב, היא כיצד אוכל לבקש סליחה מאדם שאינני יכול לדבר איתו באופן אישי?

אני משוכנע שפגעתי באותה אישה (וגם אותה אישה פגעה בי אבל תפקידי הוא להתנצל על מעשיי שלי) ולכן אני חש צורך לקבל את המחילה.

אודה לך מאוד על העזרה!

תשובה

תנסה להשיג את מספרה
תשלח לה הודעה רצינית שאתה מתחרט מעומק לבך והדברים ישפיעו
בהצלחה