תכשיטים ורגשות

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 05/10/16 00:53 ג בתשרי התשעז

שאלה

לפני כמה שבועות החלפתי תכשיטים שלי מגיל צעיר בחנות תכשיטים וקיבלתי סכום כסף על התכשיטים האלו, ועם הכסף הזה קניתי צמיד וטבעת באותה החנות, וזה ישמע קצת מוזר אבל ברגע ששמתי את התכשיטים האלו הרגשתי מין אנרגיה שלילית שברגע שאני עונדת אותם אז אני מרגישה שהמזל הולך לי יש אפשרות שתכשיטים למשל כמו שעון או צמיד או שרשרת יכולים לגרום לאנרגיה שלילית כמו שתיארתי עכשיו? או שזה סתם מחשבה בראש שגורמת לי להזיות כאלו?

תשובה

לשואלת שלום
איני מכיר דבר כזה.
באופן כללי- [לבישת בגדים משפיעה על האדם]. אנחנו מתנהגים שונה בהתאם להופעתנו. אדם מן השורה שילבש חליפה יתנהג אחרת מאשר כשילבש גופיה ומכנס קצר.
ייתכן שבענידת תכשיטים מסויימים את משדרת סגנון שאינו תואם את נשמתך. אך זאת רק אפשרות.