קרי לילה בראש השנה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/10/16 00:35 ג בתשרי התשעז

שאלה

שלום הרב

בליל ראש השנה חלמתי לצערי הרב על משכבי זכור ו בעקבות כך יצא לי זרע לבטלה הרב אני לא הצלחתי להתרכז יום למחרת למה זה קרה זה סימן? מה זה? יש לזה משהו? מה זה אומר?

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

כלל זה יהיה נקוט בידך: לעולם מתמודדים קודם כל עם הדברים שאנו יודעים אותם, מאשר עם תהליכים שהיו בלילה שלא ברצוננו.
על כן, הדבר החשוב ביותר הוא להאמין שהכל תלוי במעשים הטובים שלך, ובבחירה החופשית הטובה שלך, וכך לפעול, ולא להיות במצוקה ממה שקרה בליל ראש השנה.
ואפשר שהחלום ותוצאותיו גם יהיו עידוד לך להתקדם בנושאי צניעות ובאיסורי עריות, ואז גם בלי לפענח בדיוק למה היה החלום הזה - הוא יהפוך על ידי פעולותיך לתיקון ושינוי חיובי.

האם אתה יכול ללכת בדרך זו ?

כל טוב ושנה מתוקה ממש