מסיונרים לוכדים נערים ברשת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/10/16 22:05 כח באלול התשעו

שאלה

אני מקווה שבחרתי ברב המתאים,

בעז"ה דברי יעשו פירות,הלוואי תקראו ותפנימו.

אני כותב את זה קצת מתוך סערה פנימית לאחר שהרבה נערים בגילאים 15-21 שפגשתי נהיו כופרים בתושב"ע וחלקם אף נהיו יותר מזה...

(תוך פחות מחודש וכבר מעל 4 נושרים (חלקם דתיים חלקם חרדים וחלקם חילונים)

אז אני יתחיל:

שלום,

ברצוני להתריע לכם על בעיה חמורה מאוד!, שקיימים "יהודים משייחים" שר"י ודומיהם שר"י,

שמנסים לערער באינרנט את הנערים והבוגרים בכפירה בתורה שבע"פ בתור מטרה עליונה.

ובמקרה הטוב (בשבילם) גם לקחת אותם אליהם. ולהפוך אותם למשחיים כנ"ל.

אין כמעט שום רב שמגיב על הסרטונים וטענותיהם.

האתרים הם רבים, אבל קצת סירטונים מתוכם ויש כנראה עוד רבים.

ואתרים כדוג'

yeshua.co.il/

בבקשה תוציאו תגובות רשמיות בתקיפות בדיקנות ובמהירות!!!

כי,

אם תתסתכלו באתרי נוער למשל בFXP ודומיו יש שם פורום של יהדות ותורה וכמעט כל יום עולה שם תגובה חדשה בעניינים הנ"ל, וכמעט מדי יום עוד בחור נהיה כופר הי"ו אמן! וחלקם באים אפילו מבתים דתיים וחרדים. אפילו מישיבות קטנות!

בעז"ה מכתבי יעשה פירות ותפעלו במהרה!!!!

אני כותב משם אנונימי אבל בבקשה תתיחסו ברצינות אתם לא יודעים כמה המצב חמור!