חלום/דמיון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/09/16 18:29 יח באלול התשעו

שאלה

שלום.

אשמח לעזרה, לא יכולה לקרוא לזה חלום כי עדיין לא נרדמתי

עצמתי את עניי וראיתי את סבתא רבא שלי ז"ל עומדת על אבנים ומסתכלת עליי ופתאום האבנים קרסו היא נפלה ואחזה באבן כדי לא ליפול לגמריי והסתכלה עליי..

יש לזה משמעות ?

תודה .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

חלום זה רק באמצע הלילה, תחילת הלילה אין זה גדר של חלום כלל.

כתיבה וחתימה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן