מומחה בתחום המחשבים ולא יכול להפסיק ליפול בצפייה בתכנים לא ראויים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/09/16 22:12 יז באלול התשעו

שאלה

ככתוב בכותרת,

אני עבדתי פעם בחברה העוסקת בסינונים סלולריים (אינטרנט רימון וכו') ועכשיו אני נופל פעם אחרי פעם בצפייה בתכנים לא ראויים ולמרות כל הסינונים האפשריים מתי שיצרי גובר עלי אני עוקף את הסינון תוך שנייה,

אשמח לעזרה,

פלוני אלמוני

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי פטנט כלשהו.
אלא שאיני מכיר פטנטים משום סוג.
אלא רק מאבק מתמיד, כל אחד על הנושאים המפילים אותו.
ואולי דווקא לא לשים יותר סינונים, שלא עוזרים לך, ואז אולי הם מזיקים, מעצם העובדה שאתה חושב שניתן להסתמך עליהם, ושוכח כי עיקר המאבק נמצא בתוכך פנימה.
ואז, בלי מסננים, אתה מכיר יותר בעובדה שאין דבר העומד בפני הרצון, ושהכל מבוסס עליו.
את הצעד הראשון כבר עשית - אתה רוצה.
ועכשיו לצעד השני - להתחיל להיגמל.

ואם אוכל לעזור עוד - אשמח.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן