לשון הרע עם בעלי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 20/09/16 16:04 יז באלול התשעו

שאלה

אני בעלי אחרי יום עבודה מספרים מה עבר עלינו אחרי יום עבודה ולפעמים קורה שישנם ימים לא כ"כ טובים ואני מספרת הכל לבעלי, עד שאני לא מוציאה ממני מה שיש בלב ומה עבר עלי, אני לא נרגעת ואני חוששת שאולי שמא עושה לשון הרע על מישהו מהעובדים בלי כוונה.-כי קורה שאני מספרת שעובד מסויים אמר לי ככה או עשה ככה.

האם אני עוברת על איסור לשון הרע, אבל מצד שני עד שלא מוציאה ממני, אני לא רגועה ובעלי יכול לייעץ לי או להדריך אותי כיצד לנהוג, וכך גם להפך.

תשובה

שלום

עדיף להמנע מלומר שם אדם, אך אפשר בשעת הצורך, עם בעלך בלבד

כל טוב