גילויי חיבה אצל דתיים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/09/16 16:15 יג באלול התשעו

שאלה

שלום, אני ובת זוגי יוצאים מעל לחצי שנה ושנינו דתיים דוסים שומרים נגיעה. לפעמים נדמה שהקשר הוא כמו קשר בין ידידים או בין חברים בני אותו המין. איך אפשר להראות חיבה במצב כזה? (מדברים על חתונה אבל אם זה יהיה, יעברו מספר חודשים עד אז בכל מקרה).

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לגלות יחס על ידי התעניינות בכל מעשיה בכל הפרטים שתרגיש את השותפות שבינכם. כמו כן אפשר לגוון בפתקים והפתעות מדיפי פעם. בכל ופן אפשר להתייעץ בארגון ישפה..

שנה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ