דחוףףף

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 14/09/16 17:02 יא באלול התשעו

שאלה

הסיפור שלי קצת ארוך

נשואה שנה וחצי הריון חודש שישי

ומחר עומדת לפתוח תיק גירושין

בהתחלה הכל היה ורוד הוא היה מושלם אלי רק אני ואני ואני היה בחייו הוא לא הפסיק לחיות בשבילי ולמעני

עד שהתחתנו

הפכתי להיות למובנת מאליו

החברים לפני הטיולים והבחוץ לפני

כולם לפני

רק אני בסוף וגם זה לא תמיד

הוא חוזר מהעבודה ותמיד ימצא תירוץ לצאת עד הערב

הוא טוען שהוא לא יכול להיות יותר מידי בבית כי אז ירדם (בצהרים)ותלך לו השינה בלילה

אם אני ירצה לבוא איתו הוא ודאי יסכים אבל מתישהו ידאג לרמוז לי שאני קרציה נדבקת

הכסף שלו לא כסף הוא מלא בחובות שהיו לו לפני החתונה ולא ידעתי עליהם ואני הולכת ומטפלת לו במסמכים עם העורך דין והוא כולו מפוזר בכלל לא אכפת לו ! כל ריב קטן יאאלה בואי לרבנות יאלה בואי נתגרש אני לא אוהב אותך יותר את לא נותנת לי חופש ושקט

אין טיפת יחס להריון שלי טיפההההה אין

כשאני אומרת לו את זה הוא תמיד יעביר אכשהו נושא

יש לו פה מסריח הוא כל הזמן מקלל גם את אלוהים אני פשוט מתחרפנת מיזה

הוא כל הזמן דואג לחיים שבחוץ ותמיד אכשהו זה לא מספיק לו ואני ״חונקת אותו״ מתי אני מספיקה אני לא יודעת הוא טוען שאין לו אוויר בלי להשים לב שהוא בכלל לא בבית אני מבינה שהוא רוצה להגיע הביתה ויגידו לו אמן על כל דבר אבל אם כל הכבוד לא התחתנתה בשביל לחיות כמו רווק

אני באמת אוהבת אותו

כשאני רושמת את כל זה זה פשוט נראה לי בן אדם רע

אבל הוא לא יש לו בסיס באמת טוב

ועכשיו נדבר עלי

הוא מביא אותי למצבים שאני לא מזהה את עצמי מרוב שאני רוצה יחס אני כבר צועקת מקללת (בשילוב עם ההורמונים) כל פעם צועקת עליו שיפסיק להסתבך בעוד ועוד חובות ומסבירה לו שעושים ממנו צחוק בחוץ ומסבכים אותו והוא לא מאמין לי

הוא רק נכנס יותר ויותר לבוץ בשביל אנשים וההורים שלו גועל נפש פשוט לא אכפת להם שלא נדבר על זה שחצי מהחובות זה גם אמא שלו עשתה

אז בעצבים יוצא לי להגיד עליה מילים לא יפות

מה שקרה זה שהוא חזר ממש מאוחר הביתה ואני כעסתי וצעקתי וקיללתי והוא אמר לי בת זונה

ומיפה רק המשכתי את הריב ופתחתי על 200 כבר נמאס לי מהזלזול הזה לא יכולתי להפסיק והוא צוחק לי בפנים אז עוד יותר קשה הגעתי למצב שהשתגעתי כבר בקשתי ממנו שישן בריצפה ותוך כדי קיללתי אותו הוא בא ומשך לי בשיערות

כמובן שהייתי בשוק כי לא חשבתי שיג

תשובה

מציע לנסות לשכנע אותו ללכת לטיפול זוגי.
מטפל זוגי יכול אולי לפתור את העניין לא רב