מהדרין שדה יעקב

חדשות כיפה רבני כושרות 12/09/16 16:05 ט באלול התשעו

שאלה

רציתי לשאול על פרגיות של בהכשר מהדרין שדה יעקב האם הוא הכשר ראוי? תודה

תשובה

לרבנות שדה יעקב אין משחיטה, זאת אומרת שהם מקבלים עופות ממקום אחר, ומזה הם מייצרים את הפרגיות. לרוב, חברות כאלו קונים כל פעם ממקום אחר את העופות ופעמים יש במקפיאים שלהם עופות מכמה משחיטות והכשרים שונים, משום כך איני יכול לומר מה רמת הכשרות. אני כן יודע שחומרי העיבוד שחברה זו משתמשים בהם הם רמת מהדרין. ולכן תתקשר למשגיח ותתאר לו בדיוק את המוצר ותאריך היצור ואולי הוא יוכל לומר מאיזו משחיטה העוף הגיע.