כשרויות

חדשות כיפה רבני כושרות 31/08/16 11:54 כז באב התשעו

שאלה

שלום רב,

1. האם אפשר לקנות ריבת תות, פטל או אוכמניות וכו' שעלול להיות בהם בעיות של חרקים כידוע שהתות נגוע וכן בקיפולים של הפטל מצויים חרקים, כאשר הכשרות שעליהם היא בד"צ חת"ם סופר בני ברק או כל בד"צ אחר?

דבר נוסף, האם אפשר להשתמש במי פה שהכשרות עליהם היא של

KF לונדון

וכתוב בנוסף בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ? ובכלל האם צריך להקפיד על השגחות במשחות שיניים ומי פה? (ב"ה אנחנו שומרים באורח חיינו על כשרויות ברמה גבוהה) תודה רבה מראש