שיווק

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 11/08/16 14:45 ז באב התשעו

שאלה

שלום הרב

אני עוסק בשיווק, האם מותר לי לשווק אתרי אינטרנט להכרויות כאשר ידוע לי שגם חילונים שלאו דווקא יוצאים על מנת להתחתן נכנסים אליהם

בנוסף - האם קיים הבדל בין אתרים בארץ לכאלו בחו"ל (יש להניח שרוב הלקוחות גויים).

תשובה

שלום
הדבר מותר כיון שאתה לא מספק מציאות של איסור, אלא אפשרות של היכרויות, שיכולות להיות טובות וכשרות. ואם יש מי שבוחר להשתמש בזה בצורה לא טובה, זו לא אחריותך. כמו שאם אתה מוכר למישהו מכשיר חשמלי, והוא בוחר חלילה להשתמש בו בשבת, זו לא אחריותך.
כל טוב