הצלחה בקריירה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/08/16 12:46 ד באב התשעו

שאלה

שלום,רציתי להתייעץ או לשאול מה אני צריכה לעשות בשביל שהחלום שלי בקריירה התקדם .. אני כל פעם מרגישה שאני צעד משם ואז קורה משהוא ואני חוזרת עשר צעדים אחורה. אני יודעת שכל מה שקורה זה לטובה. אני יודעת שה׳ עושה את זה רק שאחר כך יהיה לי את הכי טוב. אבל לפעמים אני מרגישה שהחלום שלי (מה שאני רוצה לעשות בחיים) מתרחק לאט לאט. זה יכול לקרות?

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי.
זה היה בין השאר תפקידו של הנביא, שהיה יודע לקרוא מאחורי המציאות את שמתרחש.
אלא שאני לא נביא, ולצערי גם אין בינינו נביא היום, וממילא היכולת לדעת כיצד החלום שלך יתגשם אינה נמצאת ביד איש.
הדרך היחידה אפוא שנותרה לנו היא לנסות. לא להתייאש. לצעוד מחדש את הצעד. לנסות ללמוד גם מהנפילות שלנו. לנסות בפעם הבאה הדרך קצת שונה, שתתברך ממה שלמדנו גם מהנפילות. זו הדרך היחידה שאני מכיר, ואני מציע גם לך ללכת בה.
וכמובן להתפלל לריבונו של עולם שיסייע.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ?

כל טוב