חדר שינה והודיה לבורא עולם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/08/16 09:16 ד באב התשעו

שאלה

שלום יש לי שתי שאלות: 1. האם מותר לשים סידור, תהילים ובקבוק מים בחדר שינה?2. ביקשתי בקשה דרך נוסח וכתוב שם שאחרי שהבקשה מתקיימת צריך להודות לבורא עולם איך אני עושה את זה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מותר לשים את הספרים האלה.
ותודה אומרים לקב"ה במילים שלנו. פשוט אמירת תודה לריבונו של עולם על החסד שהוא עשה עמנו.

כל טוב ויישר כוח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן