שאל את הרב

דיני כבוש בבשר וחלב

חדשות כיפה רבני כושרות 02/08/16 10:07 כז בתמוז התשעו

שאלה

כלי בשרי שהכיל טחינה עמד יותר מ-24 שעות במקרר במדף המיועד למוצרים חלביים כגון גבינות יוגורטים וכדומה,בתחתית המדף הזה פעמים רבות ישנם פירורים ושאריות חלביות פעמים רטובים ופעמים יבשים. שאלתי - האם צריך לחשוש שהכלי הבשרי נאסר בכבישה? כשראיתי את הכלי במדף הוצאתי ושטפתי את תחתיתו. לפני ששטפתי לא ראיתי דברים שנדבקו לכלי, אולם בסביבתו ראיתי שאריות חלביות אולם אינני יודע אם הכלי הבשרי נגע בהם. אודה על תשובתכם!

תשובה

כתבות נוספות