חופש

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/07/16 11:28 יט בתמוז התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב בעלי מקבל חופש אחת לשנה לשבועיים מכיון שסוגרים את המיפעל לכל העובדים יחד הוא יוצא מה30ליולי עד ה14באוגוסט בדיוק בין המיצרים אנחנו אשכנזים הענין הוא שאנו קונים דברים הביתה כי בעלי יש לו זמן ליתלות אהיל ליצבוע ליקנות רהיטים והבאתם הביתה ביום יום הוא מאוד עסוק מתחיל לעבוד ב7 בבוקר וחוזר אחרי שבע בערב מה לעשות האם ניתן לבצע את כל הדברים ששאלתי אודה לתשובה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לפי התאור שכתבת שאין אפשרות אחרת לתלות את האהיל לכן אפשר גם עד ראש חודש.

בברכת התורה והטרץ
יהודה הלו י עמיחי