מופע שירה בבין המצרים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/07/16 08:09 יח בתמוז התשעו

שאלה

שלום, בת דודה שלנו מקנדה היא זמרת ומגיעה למופע השקה אינטימי בארץ בפני כ50 איש. רוב המופע הוא ווקאלי בסגנון קלאסי. המופע מתקיים בבין המצרים (כ' בתמוז) והדוד מצפה שנגיע לכבד. יש לציין שהדוד עושה עבורנו המון ואנו מבינים שאי הגעה תגרום היעלבות ואולי יותר מכך. חשבנו להגיע עם אטמי אוזניים אך חוששים שאם ייראו זה יעליב. האם ניתן להיות נוכחים ולהרגיש לא נוכחים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי להסביר לדוד את המצב. אני מעריך ש דיבור ישיר יעיל מדברים מסובכים.

בברכה נאמנה
יהודה הלוי עמיחי