על ידי צילום אין חשש

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 11/07/16 03:45 ה בתמוז התשעו

שאלה

****** אבי 11/07, שאלה 416 ******

שלום כבוד הרב,

כתוב בהלכה: ""ומה שנהגו בכמה קהלות בימי החגים, לתלות על כתלי בית הכנסת פסוקים, כמו ביום הכפורים ''כי קדוש היום לאלהינו'' או ''כי ביום הזה יכפר עליכם וגו''', והוא מנהג קבוע מאבותיהם נוחי נפש, אף שיש להם על מה לסמוך, מכל מקום לכתחלה יש להורות שלא לעשות. ואם הדבר נעשה על ידי צילום אין בזה חשש""

להלן שאלתי.

מה הכוונה במשפט ""ואם הדבר נעשה על ידי צילום אין בזה חשש""?

תודה,

אבי

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש לשאול את הכותב.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ