התאמת השם לילדה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/07/16 18:20 ד בתמוז התשעו

שאלה

הבת שלי נולדה בתאריך 19.12.2006 כח' כסלו, שמה אוריה אסתר והיא עולה לכיתה ה', החל מכיתה ב' החלה להרכיב משקפיים ובכל שנה המספר עולה, הגיעה למספר 4 , יש בי החשש שהבעיות בראיה שאינן גנטיות הן קשורות לשמה , בתי נולדה בנר חמישי של חנוכה, אשמח לקבל תשובה אודות התאמת שמה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

לשם אין כל קשר למצב העיניים. בעיניים יש לטפל אצל הרופא הטוב ביותר שאפשר להשיג, אפילו שיעלה מספר שקלים. אבל השם איננו מרפא אלא מגלה מהות האדם.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ