יום הולדת בתשעת הימים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/07/16 13:27 ד בתמוז התשעו

שאלה

שלום רב,

אבי יחגוג בג' אב יום הולדת 80. הוא אדם אינו שומר תורה ומצוות ובגלל התאריך העגול מתוכנן אירוע מאוד משמעותי.

שום הסבר לא יתקבל עבורו מדוע איני יכולה להשתתף באירוע.

האם יש איזהשהו התר או הקלה, בכדי שאוכל להיות נוכחת באירוע כה משמעותי, לפחות מתוך כיבוד הורים?

אודה לתשובתכם המהירה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אינני יודע מה יעשו באירוע זה. אם לא יהיו שירים ורקודים אלא דבורים ומצגות אפשר להשתתף.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ