מישהי מבולבלת

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 07/07/16 18:08 א בתמוז התשעו

שאלה

לאחרונה שמתי לב שמתוך 12 בנות (בשבט שלי) יש רק שתי אימהות שהולכות עם חצאית קצרה\מכנסים, אבל מתוך אותן שתים עשרה בנות, רק חברה שלי ואני הולכות עם חצאית שמכסה את הברך!!!

האם ההלכה השתנתה? אני בעצם פראירית מוזרה שהולכת מוזר?

תודה מראש

תשובה

שלום
ההלכה לא השתנתה, וברור שאת לא פראיירית, אלא צדיקה גדולה, שלא רק שומרת על ההלכה, אלא עושה את זה בסביבה שזה לא מקובל, ואולי אף נחשב דבר מוזר.
אכן כואב מאוד שגדר הצניעות הזה נפרץ בדור האחרון בחלקים נרחבים של הציבור הדתי-לאומי.
בע"ה בזכות בנות כמוך שלא מוותרות, תתגלה אורה של הצניעות, וכולן יכירו בחשיבותה וביופייה.
כל טוב