צבא שבת

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/07/16 16:06 א בתמוז התשעו

שאלה

אני חייל נשוי המשרת בבסיס קרוב לבית (הבסיס במרחק הליכה לבית.) אני בתפקיד בחמ"ל מבצעי וכשאני מסיים משמרת אני יוצא לבית. גם בשבת! לאחרונה עברתי ניתוח בברך ורציתי לדעת אם אפשר להסיע אותי הביתה ולמשמרת? (עקב מגבלת הליכה)

תשובה

שלום

תלוי באופי עבודתך שם, ביכולת להשאר בבסיס כל השבת, וגם בשאלה האם אין לך מחליף.
נתונים אלו ידועים לרב הבסיס לאחר שידבר עם המ"פ. לכן טוב יהיה אם תפנה אליו ולא לרב מחוץ למערכת הצבאית.

בהצלחה