בענייני סגולות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/06/16 00:47 כ בסיון התשעו

שאלה

שבוע טוב, אשמח לעזרה בבקשה: אם אני צריך לומר משהו מסוים 3 פעמים ואני אומר פעם אחת נוספת כי אני לא זוכר אם אמרתי 3 פעמים,(זאת אומרת 4 פעמים) האם זה בסדר?אין בעיה עם זה? זה לא יפגע במטרה שלשמה אני עושה את זה?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לפני כל דבר אחר אני חייב להזהיר אותך!
יש שקרנים, שרלטנים שעושים עצמם מבינים בענייני קבלה וסגולה.
חשוב מאוד להכיר מי מדריך אותך, מה באמת הידע והכוחות שלו.
(לצערי יש מי שמתחזים למקובלים ומנצלים אנשים תמימים: לוקחים מהם כסף או שווה כסף)
בכל מקרה לעניין הפניה שלך, אין לכך תשובה מוחלטת, בכל הדברים הללו צריך לבקש הדרכה ממי שכיוון אותך לעשות מעשה זה.
תפנה אליו.

בהצלחה!