הברית החדשה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/06/16 01:43 יח בסיון התשעו

שאלה

מה עמדת היהדות על הברית החדשה של ישו.

ישו אמר שזה מאלוהים ומי שמאמין בה יהיה בברית החדשה. פחות או יותר.

מה אתם אומרים? אנא נמקו בעיקר אם אתם שוללים

תשובה

בס"ד

ברכות

אם יבוא אדם ויאמר על תרופה מסוימת שהיא מצוינת, אבל האדם הזה לא מבין כלל בתרופות והוא מעולם לא היה רופא ואפילו לא למד ברצינות את המקצוע, אלא כל הזמן הסתובב עם מחשבות רעות. האם אפשר להאמין לדבריו?! כך זה גם בנושא זה האיש, שמעולם לא היה נביא ולא בן נביא אלא רדוף מחשבות, ואין משמעות לדבריו.

שבוע טוב
יהודה הלוי עמיחי