טהרת המשפחה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/06/16 10:47 יז בסיון התשעו

שאלה

שלום אני אחרי הריון ברוך ה' והתחלתי לקחת גלולות היום לפי החישובים של עונה בינונית ועונת החודש אני צריכה לפרוש בערב אך קראתי בגלולות שיש לי עוד 5 גלולות ורק אחרי זה יתחיל הדימום זו פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות אחרי הריון השאלה שלי האם לפרוש היום בערב או שלחכות שיתחיל הוסת עוד 5 ימים כפי שכתוב בעלון הדרכה של הגלולות ואם אני פורשת אם מחר אין דימום האם מותר להיות ביחד עד הופעת הדימום תודה רבה יפית

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

מזל טוב ללידה

מכיוון שזה פעם ראשונה שלך בגלולות אלו, יש להקפיד כרגיל דהיינו לשמור את העונות, ולראות אם אמנם הגוף שלך מגיב כפי שכתוב תוכלי להסתמך עליהם בפעמים הבאות.

שבוע טוב
בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ