פוריות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 23/06/16 00:25 יז בסיון התשעו

שאלה

בס"ד שלום לך אני נשואה 6 שנים התחלתי טיפולים של הזרעה 5 פעמים לא נקלטתי הבעיה אצל הגבר אצלי הכול תקין כי בדקו לי שחלות ימיני תקין שחלות שמאלי תקין אני מיואשת מהרופאים הם מפעלים עלי לחצים אני נדלקת מהר לא בריא לי אני אישה חלשה לא חזקה כול אחד בנוי אחרת אני לא יכולה לעבור צילום רחם אני לא רוצה גם לעבור לשלב של ההפריה קשה לי אני היתי בקופה לאומית הרופאים התנהגו אלי מגעיל נתנו לי צילום רחם אחר כך עברתי קופה למכבי וגם במכבי הרופא שעזר לאחותי גם עם ההזרעות אותה הוא לא שכנע בצילום רחם הוא אמר לה תעברי הפריה היא לא הסכימה היא יודעת שזה לא דבר פשוט בכלל אחרי הזרעות בילדה הרבעית היא נקלטה טבעי בעלי מאשים אותי שאצלי לא בסדר הרחם הוא טועה סתם הוא לא יכול לדעת ממי הבעיה כי שהיתי בלאומית מצאתי רופא טוב ממש שבא לקראתי הבין אותי בגלל שהוא לא שייך לקופה מאוחדת הוא רצה שבעלי יעשה בדיקת זרע יותר מלאה מרוכבת יש מישהו מיוחד שעושה את זה עולה כסף הדבר הזה אין להם הסכם עם מאוחדת בעלי לא רצה לשמוע על זה בכלל הוא שומע כסף הוא נדלק ואני בכיתי מאוד עד שמצאתי רופא טוב כי זה לא קל גם לעבור קופה ובעלי רב איתי בטלפון כיום יש משהי מירושלים שמבינה בבדיקות שרק היא ובורא עולם יכולים לעזור לי היא נתנה לי לעשות בדיקת פורלקטין אני עשיתי סתם בדיקת דם לא חכיתי שלוש שעות אני יעשה שוב מחכה להודעתך תודה ביי

תשובה

שלום
באמת מצב מאוד לא נעים.
אני מציע שתתקשרו יחד מחר בבוקר למכון פוע"ה (פוריות ורפואה על פי ההלכה), ותבקשו לדבר עם אחד הרבנים. - 02-6515050
תציגו בפניו את כל הנתונים הידועים לכם, בלי תוספות ובלי פרשנויות.
בע"ה הוא יכוון אתכם לרופאים הנכונים, והקב"ה יברך אתכם בזרע של קיימא.
כל טוב