אמינות וצניעות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/06/16 21:53 ז בסיון התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

אני נישאתי ליפני כ 10 שנים ובעייתי היא מאוד רצינית

אך על אף בושתי מרגישה אני שחייבת לשאול רב לא בפניו לכן פניתי לפורום זה

אני אשה חרדית ש (לצערי) נולדה עם משיכה לנשים

אך עקב היותי חרדית נישאתי והקמתי בית כשר

השאלה שלי היא כזאת

מה עושים כשכל פעם שאמורה אני לשמש עם בעלי איני מסוגלת על אף שיודעת שזוהי עברה חמורה מאוד

יש לי אשה בראש ואיני מצליחה להוציאה מראשי

האם זאת עברה להרהר על אישה שאני עם בעלי ??

אינני מסוגלת להיות איתו אך יודעת שחייבת

אני אובדת עצות ...

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אפשר להבין את הקושי הגדול שמלווה את חיי האישות שלך. את עושה נכון מאוד כשאת מבקשת עצה ותמיכה וסיוע.
אני מציע לך להיות בקשר עם נשים שמדריכות בענייני הלכה - הן יבינו אותך יותר טוב ממני ויתנו לך מענה מתוך שיחה ולא רק במילים כתובות.
ממליץ לך מאוד לפנות בטלפון אל היועצות של 'נשמת'

בארץ: 02-640-4343
שעות פעילות הקו הפתוח:
ימים א'-ה': 18:00-24:00
יום ו': 8:00-12:00
במוצאי שבת החל מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד חצות.

הקו ההלכתי הפתוח של נשמת לטהרת המשפחה הוקם עבור האישה המחפשת כתובת נשית לבירור נושאים הלכתיים אינטימיים. דרך הקו הפונה יכולה לברר את ההלכה מצד אחד, ומצד שני לחשוף מגוון קשיים בפני אוזן נשית קשבת ומקצועית...
המענה ההלכתי בקו הוא תחת פיקוח של רבני נשמת הרב יעקב ורהפטיג והרב יהודה הנקין.

כמו כן אפשר לפנות אליהם בכתב:
http://hebrew.yoatzot.org/askH.php