שאלות בציצית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 13/06/16 15:45 ז בסיון התשעו

שאלה

אני בזמן האחרון החזקתי בכל העניין של ציצית וזה.. למשל לישון עם ציצית. לשים גופיה מתחת לציצית, להקפיד דווקא על ציצית צמר...

ויש לי כמה שאלות:

1. אם אני קושר את הציצית שלי זה יותר טוב מזה שאני קומה פתילים מוכנים מהחנות?

2. האם חובה להשאיר ציצית מיוחדת לשבת? או שזה רק עדיף?

3. כשאני בבית בימי הקיץ אני מסתובב עם חולצה ומעליה הציצית. האם עדיף כשאני בבית לשים את הציצית מעל החולצה או מתחת? כי מצד אחד צריך שהייתי לא תגע בגוף, ומצד שני הציצית צריכה להיות מתחת לבגדים ולא מעל. אז מה עדיף לעשות? אני מבחינתי מעדיף מעל הבגדים כי הציצית הזאת מגרדת...

תודה רבה!

תשובה

שלום

א. יש בזה מעלה
ב. זהו הידור
ג. אפשר מעל הבגדים

חזק ואמץ