יקב פסגות

חדשות כיפה רבני כושרות 13/06/16 00:21 ז בסיון התשעו

שאלה

שלום רב, אנו אמורים להשתתף באירוע ביקב פסגות. אנו חרדים המשתדלים להקפיד על רמת כשרות גבוהה.

ברצוננו לשאול האם ידוע לכם באופן אישי רמת הכשרות באולם זה

לא מספיק לנו לדעת באופן כללי את גוף הכשרות המפקח שם, אלא חשוב לנו לדעת האם ידועה לכם באופן וודאי אם ישנה רמת הקפדה מיטבית בפועל, כפי שמקובל בבדצי"ם כגון עדה חרדית\הרב רובין\ הרב לנדא ...

נציין שאת כשרות הבשרים שיוגשו באירוע הבדוק בעצמינו, אנו שואלים על מערך הכשרות של האולם עצמו.

תודה רבה

תשובה

מערך הכשרות של המועצה הדתית בנימין מצוינת. ובמיוחד בכשרות מהדרין נהלי הכשרות הם ברמה הגבוהה ביותר וגם נשמרים בקפידה (בישול ישראל, ירקות עלים וכו') . איני יודע בדיוק מה הכשרים של כל חומרי הגלם שמשתמשים שם. את זה צריך לשאול את המשגיח.