מסעדה

חדשות כיפה רבני כושרות 02/06/16 14:20 כה באייר התשעו

שאלה

שלום, רציתי לשאול לגבי מסעדת "אחלה" בפ"ת,מסרו לי מאצלהם שהמסעדה בכשרות הרבנות פת"ח והבשרים חלק. האם מותר לאכול שם? תודה רבה.

תשובה

צריך לשאול את המשגיח על רמת ההכשר של חומרי הגלם כי ברוב הכשרי המהדרין של רבנות מקומית הם מתירים להכניס כל דבר שכתוב עליו מהדרין. וגם כדאי מאד לברר עם המשגיח כיצד הם מטפלים הירקות העלים, בבישולי עכו"ם.