מבולבלת

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 27/05/16 17:42 יט באייר התשעו

שאלה

אני מבולבלת מאוד.

אני בת 18 בכיתה י''ב. השנה הייתי בקשר עם מישהי מהשכבה וניהלנו מערכת זוגית ... לא בגלל שאני לסבית..אלא פשוט הייתי צריכה חבר, ולא היו בנים סביבי. (לא הייתי בבני עקיבא ואני בכל מיני תנועות דוסיות)

החלטנו להפסיק את זה.. העניין הוא שאני מאוד מבולבלת.

אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי דתית.. לא יודעת איזה סוג דתיה..

אני יודעת שאני חייבת להיות בסביבת בנים כי אני בשלב שאני פשוט צריכה חבר.

אני לא יודעת מה אני רוצה מחיי. לא דתית ולא זוגית. אני פוחדת שאף אחד לא ירצה אותי בחברה הדתית.

סגרתי שנה הבאה שירות במקום מאוד מאוד דוס באחת התנועות ואני מתחילה לחשוב שאולי כדאי לי משהו קצת נטרלי שנה הבאה.

אולי הדרכת טיולים שפשוט אני לא צריכה להתעסק לא עם הדת ולא שום דבר.

מה אתה אומר.? איך מחליטים החלטות בתקופה מבלבלת כל כך?

תשובה

שלום
את צודקת שבתקופה כל כך מבלבלת אי אפשר להחליט החלטות משמעותיות.
מצד שני, השירות מתקרב וצריך להחליט.
אני חושב שהכי טוב למצוא מישהי שאת סומכת עליה ומעריכה את דעתה בשביל להתייעץ איתה - רבנית/מחנכת/מדריכה.
אבל מכיון שברור שזה קשה מאוד להיחשף, אני מציע שתפני לעצת נפש 02-6541899, והם יכווינו אותך לדמות הנכונה שתוכל לעזור גם בעילום שם ודרך הטלפון.
בהצלחה (ואם יש צורך, תפני בבקשה שוב)