נקניקים

חדשות כיפה רבני כושרות 24/05/16 13:55 טז באייר התשעו

שאלה

שלום וברכה,

לאחר שקיבלנו על עצמנו ב"נ לעלות ברמת כשרות עוף מרבנות רגילה לרבנות מהדרין, חיפשתי נקניק (ספציפית פסטרמה אך השאלה כללית לכל הסוגים) בכשרות מהדרין או בד"צ.

הנקניק היחיד שמצאתי היה של עוף טוב ע"י כשרות מהדרין הרב אויערבך.

רציתי לשאול מספר שאלות:

1. האם ניתן לסמוך על עוף טוב (גיסי ציין בפני כי לפי כושרות יש בעיה עם "עוף טוב" על אף שלא נתקלתי בהתייחסות כושרות באתר עד כה)?

2. האם ישנם נקניקים אחרים בעלי כשרות מהודרת או כזו שאפשר לסמוך עליה?

תודה,

מנחם

תשובה

שלום

מומלץ להשתמש בעמוד המומלצים שלנו שם כל ההנחיות ששאלת נמצאות

מצ"ב קישור

בהצלחה

http://www.kosharot.co.il/food_shop.asp?id=281