כשרות במלון נווה אילן

חדשות כיפה רבני כושרות 23/05/16 15:57 טו באייר התשעו

שאלה

שלום וברכה

רציתי לשאול לגבי רמת הכשרות במלון נווה אילן (רבנות מטה אשר) האם אתם יודעים מה רמת ההשגחה והכשרות בפועל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אין לנו מידע

מומלץ לשוחח עם המשגיח על כלל הפרטים

מצ"ב שאלות מנחות

http://upload.kipa.co.il/media-upload/kosharut/kosharut11097-162011.PDF

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן