מלון ברמת כשרות רגילה

חדשות כיפה רבני כושרות 22/05/16 14:10 יד באייר התשעו

שאלה

שלום רב יש לי בבין הזמנים אירוע משפחתי במלון מסוים בכשרות רגילה אני בביתי מקפיד על כשרות מהודרת מה אני יכול לאכול שם אני גם מקפיד לא לאכול ירקות מהיתר מכירה(עם פירות אין לי בעיה) האם יש חשש שיהיו בזמן ההוא שימורים היתר מכירה

תשובה

בכשרות רגילה הכל יכול להיות וגם יתכן שזה משתנה מיום ליום. לכן אין עצה אלא לדבר עם המשגיח ולבקש שהוא יגיד לכם האם יש משהו שמתאים לכם לאכול שם או לא. אבל כשיוצרים איתו קשר צריך לפתוח את השיחה בהסביר על רמת הכשרות שאתם שומרים, ולציין אם אתם ספרדים או אשכנזים וכוי.