להיות בישיבה ולשמור על רמת משכל

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/05/16 15:42 ז באייר התשעו

שאלה

אני לומד בבית ספר ממלכתי תורני בין הטובים בעירי למרות שזה לא מספיק לדוגמא אנו לומדים בממוצע רק שעה וחצי ביום החלטתי אחרי השנה הזאת לעבור לישיבה חרדית השאלה היא האם אני יכול לשמור על רמת המשכל שלי בשאר המקצועות שתוכל להבטיח את עתידי ושיהיה לי עבודה מכובדת גם אם אני ילמד בישיה חרדית

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

למד תורה במקום שמתאים לך וממי שמתאים לך. כשתצטרך לעבוד הקב"ה בידו לסייע בין רב למעט, והוא ינחה דרכך אם תלך ביושר.

בהצלחה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ