חלום שחלמתי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 11/05/16 10:58 ג באייר התשעו

שאלה

שלום לכבוד הרב,

חלמתי אתמול חלום שנורא מסעיר אותי,

בחלום הייתי עם עוד מספר אנשים ביניהם אחותי. והגענו כולנו למקום בו כולם מרחפים בטבעיות וללא מאמץ...

ראוי לציין כי במציאות אני נורא מפחדת מרכבת הרים ובחלום כשראיתי רכבת הרים לפתע לא פחדתי עוד כי הרי ידעתי לרחף.

כולנו מרחפים באזור סתם ככה ללא שום מטרה ולפתע מישהו או משהו בא ואומר לנו כי יש לנו במקום הזה בית, ולפתע מופיעה בחלום מישהי מהעבודה שלי שמספרת לי שגם לה יש שם בית ושמחיר הבתים שם (בניגוד לבתים בישראל) לא עולה לעולם ולנצח נשאר באותו המחיר. אני ושאר הקבוצה, ביניהם אחותי מחליטים לנסוע ולראות היכן הבית שלנו נמצא. בדרך לשם אנחנו עוברים בנוף ירוק מלא עצים ונחלים. כשהגענו למתחם בו הבית שלנו נמצא אנו רואים מתחם מוזנח, מבנים ישנים שלא בוצעה בהם כלל תחזוקה. לפתע בעלת המקום אומרת לי ולאחותי שלא מגיע לנו כאן בכלל בית. אני לא מתעקשת ומיד מוותרת על הבית שם.

אך אחותי דורשת לקבל את הבית.

החלום קצת מדאיג אותי, אך ראוי לציין שלילה לפני החלום בעת הצפירה לזכר חללי מערכות ישראל היה לי סיר על הגז שכמעט נשרף, מה שאילץ אותי במהלך הצפירה לרוץ ולכבות את הגז. ועברה לי במחשבה כי יתכן וכל החללים מאוד כועסים עלי על שלא עמדתי במהלך כל הצפירה. אולי זה נכנס לי לתת מודע ובגלל זה חלמתי חלום זה? ואולי לא? אני נורא מפוחדת ומודאגת,

אודה לתשובתך כבוד הרב,

המון תודה

תשובה

שלום

להתעלם, אלה הבלי הכח המדמה

כל טוב