גירושין של קראית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 30/04/16 12:23 כב בניסן התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני קראית גרושה כבר 10 שנים (התגרשתי אצל הקראים).

אני מעוניינת להתחתן עם בחור רבני) בשנית האם תהייה לי בעיה להתחתן ברבנות ?

הגרוש שלי לא מעוניין בשום אופן להגיע איתי לעבור שוב תהליך גירושין ברבנות, האם לא אוכל להתחתן כדת וכדין ברבנות או שיש דרך אחרת לשנות את תעודת הגירושין שלי.?

אני ממש בבעיה ,אשמח לתשובה

המשך יום נעים

ליאת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

יש בזה כמה בעיות, ולכן עלייך לגשת לרב העיר שלך ולספר את העניין, והוא יבדוק האם וכיצד לסדר גט.
אם יש בעיה, תפני שוב, ואדבר איתו בע"ה.

בהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן