זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/04/16 19:30 יח בניסן התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

יש לי בן זוג כחמש וחצי שנים

בשלוש שנים האחרונות התחלתי תהליך של חזרה בתשובה שגרם להמון ריבים עם הבן זוג.

לבסוף הוא קיבל את עניין השבתות התפילות ושאר הדברים. כרגע אננ משתדלת גם שמירת נגיעה ולכן דובר על חתונה והעתיד משותף . הוא מקבל כל חלק בעתיד משותף שבו הוא ישמור שבת ויקיים סעודות של שבת בלי נדר אך מתנגד לכיסוי ראש (בלי נדר שאקח על עצמי כשאהיה מוכנה )וזה הביא למצב שהוא מבקש ממני לבחור בין זה לבינו. כבר ממש נקרעתי וכרגע אנחני במצב ממש לא טוב, אשמח להכוונה ועזרה כי אני לא רוצה לוותר על שניהם.

תודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן