הדרכה הלכתית בענייני נשים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/04/16 18:30 טז בניסן התשעו

שאלה

שלום רב

אני מנסה להיכנס להריון כבר כמה חודשים לחאהצלחה הביוץ שלי מוקדם ביום. העשירי. אני מחר אמורה לעבור הזרעה בצהריים ולהיטבל במקווה בערב האן אני יכולה להקדים את הטבילה להיום או לדחות בכמה ימים.

אני לאחר שנה קשה שבו עברתי לידה שקטה בחודש תשעי ומאוד רוצה להיכנס להריון.

אודה לתשובה

תודה מראש

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בעניין זה צריך שיחה מסודרת בינך ובין מי שמייעץ לך הלכתית.
אני ממליץ מאוד על מסגרת של יועצות הלכתיות - נראה לי הכי נוח והכי נכון להתייעץ בעניינים כאלה עם אישה כמוך!

קו הלכתי פתוח של נשמת ע"ש גולדה קושיצקי

בארץ: 02-640-4343

שעות פעילות הקו הפתוח:
ימים א'-ה': 18:00-24:00
יום ו': 8:00-12:00
במוצאי שבת החל מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד חצות.

אפשר גם לשלוח מייל
תכנסי לאתר שלהם
http://hebrew.yoatzot.org/askH.php