בריתה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 24/04/16 14:57 טז בניסן התשעו

שאלה

שלום

לפני 3 חודשים ילדתי בשעה טובה תאומות. מכיוון והן נולדו מוקדם מהצפוי, הן היו מאושפזות עד לא מזמן בפגייה. כעת ברצוני לעשות ארוחת צהריים לכבודן עם חברים ומשפחה.אינני רוצה לחכות עד חודש יוני כי זה יוצא רחוק מדי ולא מסתדר בכל מיני היבטים והמשפחות שלנו מגיעות מרחוק. ביום העצמאות ולג בעומר גם לא מסתדר. האם בסדר לקיים את הארוחה ב 20 למאי ביום שישי בצהריים ?

תשובה

שלום

אפשר לעשות את זבד הבנות בשבת.
אפשר גם ביב' אייר יום שישי כפי שהצעת, אך במקרה זה יש להמנע ממוזיקה, אלא אם כן בעלך יעשה סיום מסכת גמרא באותו אירוע.

כל טוב