לגבי נר נשמה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 20/04/16 01:41 יב בניסן התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב יש לי שאלה לפני שנה ומשהו חלמתי על הבבא סאלי פעמיים ואני כבר יותר מ5 6 שנים מדליק נרות לבבא סאלי נרות נשמה אתמול בערב בזמן שאני בחדר אני שומע פיצוץ ואחד הנרות התפוצץ ויש במקום שאני מדליק נרות תמונה של הבבא סאלי זה אף פעם לא קרה לי וזה מאוד מוזר מה זה אומר?? אשמח לתשובה תודה אריק

תשובה

שלום
"שומר מצווה לא ידע דבר רע"
אל תחשוש. כמו כל דבר אחר שמזיז לנו בנפש, תשתמש בזה בתור עוד תתעורר לתיקון. כלומר, תראה איזה דבר טוב אתה יכול להוסיף, במעשה או בלימוד. וה' יהיה בעזרך, וישמרך מכל רע.