ריקודים עם להקה בחתונה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 18/04/16 22:59 י בניסן התשעו

שאלה

שלום רב,

בחתונה שלנו יהיו ריקודים ע"י להקה דתית עם 9 נגנים.

הריקודים יערכו בהפרדה.

רציתי לשאול, האם חייב שהלהקה תופיע בפני הבנים בלבד והבנות תרקודנה בצד או שיש אפשרות לחלק את הרחבה ל2, וחצי מהלהקה תוכל לראות את הבנות רוקדות וחצי את הבנים. האם זה טרוד במלאכתו?

תודה רבה

ופסח כשר ושמח

תשובה

שלום
ראשית מזל טוב. שיהיה בנין עדי עד.
אי אפשר להשוות את זה לרופא הטרוד במלאכתו. וגם ברופא יש פוסקים שאומרים, שאם יש אפשרות, צריך ללכת לרופאה.
לכן, תדאגו שהבנות תוכלנה לרקוד בחופשיות, בלי שאף גבר מסתכל עליהן. וגם הלהקה תוכל להיות מרוכזת בלשמח אתכם ולא בדברים אחרים.
בהצלחה