רטבים

חדשות כיפה רבני כושרות 14/04/16 16:41 ו בניסן התשעו

שאלה

שלום

רציתי לדעת מה לעשות עם רטבים שונים שיש לי לגבי פסח האם לגנוז למכור או לזרוק

הרטבים תוצרת קנוור:רוטב ברביקיו רוטב צילי מתוק, רוטב טריאקי, רוטב סצואן, רוטב םויה בסגנון סיני.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מצ"ב הנחיות בנושא

http://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=51171

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן