ייעוץ והדרכה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/04/16 08:56 ו בניסן התשעו

שאלה

שלום הרב

בעבר התייעצתי איתך פה בענייני שלום בית וזוגיות רציתי לשאול אותך האם אתה מקבל זוגות או רק אחד מבני הזוג לפגישה? יש ביני לבין בעלי המון מריבות ומחלוקות כבר 5 שנים אותו דבר הוא לא אוהב ללכת ליועץ זוגי (אני חושבת בגלל הכסף ולא מתביישת לומר שביררתי ורצו לכל פגישה 500 שח וזה נורא יקר בשבילנו זוג צעיר 2 , הבעיה שבעלי שומע כסף שצריך לתת לרב או יועץ או ישר פוסל, אלא אם כן נותנים כמה שרוצים) אולי לרב בעלי כן יסכים. במידה ואתה לא מקבל להתייעצות אשמח לדעת על רב שהוא גם יועץ באזור פתח תקווה. אולי משם תבוא הישועה. מאוד קשה לי ואני שותקת ומבליגה. בעבר כתבת לי ללכת ליועץ אבל מבחינת הכסף זה ממש מגביל ואני מאוד רוצה לשמוע רב או יועץ שיכוון אותי/אותנו.

מיואשת נורא.

תודה רבה

אלינור

תשובה

שלום וברכה

לצערי אני לא יועץ זוגי, כך שאני לא יודע לעזור לכם.
אכן, התשלום נראה יקר, אולם צריך תמיד לזכור כי גם היועץ צריך להתקיים.
אולי כדאי דווקא להתחיל בארגוני נשים שיש להם ייעוץ הרבה יותר זול ולא פחות טוב להתחיל בו ?

כל טוב