פגם הברית

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/04/16 22:07 ד בניסן התשעו

שאלה

בס"ד

שלום לרב

רציתי לספר לך על פיתרון שמצאתי הוא פיתרון לפגם זרע לבטלה היתה לי את הבעיה מגיל צעיר עד בערך גיל 25 ולא הצלחתי להפסיק אם זה עד שמצאתי שיטה שמפסיקה עם הכל לתמיד. ניסיתי המון דברים ואת כל התשובות שקיימות בכל אתרים, לא ניסיתי ללכת לגמילה בגלל שהתביישתי ללכת אבל חוץ מיזה ניסיתי הכל ושום דבר לא הלך, לא יכלתי להגיד לעצמי שזה בסדר ושטיות כאלה כי אני מרגיש שלא ואני מאוד אמיתי אם עצמי ומאוד חשוב לעשות בידיוק מה שהקב"ה ציווה אותנו,

אז הפיתרון שלי הולך כך : לקחת את המחשב, פלאפון כל אחד מה שבדרך כלל גורם לו החטא וליראות את הדברים הכי מושכים שם אבל בזמן שהוא רואה הוא צריך לדמיין את הדברים הכי קשים שקראו לו בחיים כמו לדוגמא שהוא ראה ערבי שדוקר מישהו בתחנה מרכזית דברים כאלה וככה במשך חצי שעה שעה אבל לא לתת לעצמו להמשך אחרי מה שהוא רואה לעצור כל פעם לחשוב עד שהוא נרגע וככה אחרי אימון של חצי שעה שעה הוא כבר יכול להיות חופשי מזה למשך כל החיים הפתרון הוא לא 100% טוב כי עכשיו במקום שיהיו לו חלמות על בחורות הוא חולם על אנשים מתים ודברים כאלה אבל הוא לא חוטא וגם זה עובר אני רצתי לחלוק איתך את התשובה הזאת אני מקווה שתוכל לפרסם אותה ברבים כדי לעזור לכמה שיותר אנשים כדי שיוכלו לצאת מזה כמה שיותר מוקדם ולא יצטרכו לחכות עד גיל כזה מאוחר ולנסות מליון דברים הפתרון הזה פוטר הכל אפילו אם רואים מישהי ברחוב שהיא בדרך כלל גורמת לך לתאבה אתה מההרגל ישר חושב על הדברים שאמרתי מיקודם וכבר לא בא לך להסתכל בכלל אני שמח שהקבה נתן לי את הפתרון הזה ואני חולק איתך אותו כדי שכולם יצלחו .

תודה ויום טוב