פסח

חדשות כיפה רבני כושרות 12/04/16 10:01 ד בניסן התשעו

שאלה

בס״ד

לרב שלום! אשמח לדעת האם יש לבער רוטב טריאקי (מכיל עמילן ועשוי להכיל גלוטן חיטה) וסוכריות קטנות לקישוט עוגה(צבעוניות ושוקולד) או שניתן למכור גם למי שנוהג לא להשאיר חמץ גמור בבית

תודה רבה וישר כח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מצ"ב הנחיות בנושא

http://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=51171

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן