זכויות יוצרים

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 30/03/16 09:36 כ באדר ב'

שאלה

אני רוצה להעתיק כמה קטעים מספר של הרב גורן (למסמך שאולי יופץ מעט), אך כתוב על הספר כל הזכויות שמורות להוצאה לאור. האם ניתן להעתיק כמה קטעים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

יש לבקש רשות מהמוציא לאור

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן