זיווג

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 24/03/16 20:16 יד באדר ב'

שאלה

שלום הרב, התלבטתי הרבה איך לנסח בצורה הכי מובנת, מקווה שהצלחתי(:

התגייסתי לצבא לפני חודשים כמעט, ולפני שהתגייסתי התחלתי להתחזק מכל מיני אירועים שקרו לי בחיים, ואני ככ שמחה על זה ובעזרת ה' תמיד יש לאן להתשפר ולשאוף.. תמיד הייתי דתייה אבל פחות חזקה..

ומאז שיותר התחזקתי והאמנתי בה' ברוך ה', לא יודעת התחיל להרגיש לי קצת ריקנות כזאת, שאני צריכה את החצי השני שלי.. וזה מן הרגשה כזאת שאין יום שעובר ואני לא חושבת על זה, או רואה מישהו וחושבת לעצמי אולי הוא יהיה בעלי?, מהשנה וחצי האחרונות (עוד מכיתה י"ה ידעתי שזה המטרה שלי) זה נשמע שאני נסחפת קצת אבל אני באמת מרגישה שאני רוצה את הזיווג שלי, אני עדיין צעירה, ולא הכי צריכה להלחץ, אבל זה נושא שמאוד מטריד אותי, במיוחד שאני עכשיו בצבא, ויש כאן מלא דתיים שבאמת מרגיש לי הזדמנות.. ואני פשוט לא מצליחה.. זה תחושה שקשה להסביר אותה, אני מתפללת ומבקשת מה' שרק ייתן לי כמה דקות שיחה איתו, שיהיה לנו משהו משותף.. כי אני כן מרגישה שזה זה, ברור לי שאני צריכה לעבוד כדי שזה יקרה, אבל לא יודעת, זה קשה.. כי לא ניראלי הוא מרגיש ככה.. ורציתי לשאול אותך אם תוכל לתת תפילה לזיווג או משהו בסגנון כי זה באמת מפריעה לי לנהל ככה את המשך חיי, אבל אני לא בלחית! אני רק מרגישה חוסר.. אשמח שתענה לי בהקדם(: תודה רבה רבה

תשובה

מצאתי שתי תפילות (יש עוד) -
http://www.tfilah.org/tfilot/tfila-lezivug/
http://www.kaduri.net/?CategoryID=73