פירוש חלום.

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/03/16 13:57 ד באדר ב'

שאלה

חלמתי חלום שאני לא יודעת איפה למצוא לו פירוש אז אספר אותו.

חלמתי שהייתי במקום סגור עם צבא של ערבים שמחכה לפתוח במלחמה מאוד גדולה והייתי בתוך בניין במקום הסגור הזה ולאט לאט הצלחתי לברוח מהם היה חשוך כשיצאתי ועליתי לגבעה והצלחתי לראות את כל האנשים האלה עם סכינים וחרבות וראיתי מישהו עם דם על הפנים או שהפנים שלו אדומות אני לא כל כך יודעת ובחלום ידעתי שזה משה רבנו והוא המשיח והוא היה איתי ואמר שהוא מחכה להתגלות מתי שהם יצאו למלחמה ואיך שהם יצאו בחלום ראיתי ממש מלחמה ואנשים מתים והוא התגלה אליהם כמשיח הוא ריחף באוויר ויצא ממנו אור.

מה אומר החלום?

תשובה

שלום וברכה

המפרש הטוב ביותר של החלום שלך הוא את בעצמך.
נסי "לחפור" בתוך עצמך, ולהיזכר מה חשת בשעת החלום עצמו – איזה מחשבות עברו לך בראש, מה היו התחושות שלך וכדו'.
בדרך זו, תדעי לקרוא את עצמך, ותדעי "לראיין" את עצמך ולדעת מה החלום הזה מלמד אותך על עצמך, על מחשבותייך, על התחושות שלך וכדו'.
ואפשר שתהיה לך הארה גדולה מאוד בשל כך.

כל טוב והרבה שמחה